Muziek en Spel Atelier

Carmen geeft in haar Muziek en Spel Atelier in Den Haag muzieklessen op maat aan jong en oud – vanaf ca. 5 jaar. Het Muziek en Spel Atelier bevat vele schatten aan instrumenten en instrumentjes (fluitjes, trommeltjes, klappertjes, tingeltjes) en het kind mag zelf op ontdekkingstocht. Een persoonlijke reis langs klank, ritme, melodie en samenspel. #muzikaliteit #zelfexpressie #plezier

“Today was all about treasure hunt. I can’t even tell how many instruments are in here, there are so many!”, Emma (8 years old)

Er kan daarnaast gewerkt worden aan liedjes op de piano, blokfluit, ukelele en gitaar. We kunnen zingen, verzinnen, samenspelen, verder gaan waar we gebleven waren of iets nieuws oppakken. Er is vrije ruimte.

Voor meer (vrijblijvende) informatie en/of maken van een afspraak: info@carmenkata.nl.

Uit het gastenboek:

Hanh, moeder:  “Onze 5-jarige zoon geniet intens van zijn lessen bij Carmen. Op deze leeftijd is het kennismaken met muziek verpakt in spel ideaal. Carmen speelt goed in op deze speelbehoefte. Daarnaast past zij de lessen aan aan het kind. Net wat onze zoon nodig heeft. Na iedere les glundert hij: “Juf Carmen is heel lief; we hebben een toren gebouwd van stoeltjes en Für Elise gespeeld.” Inmiddels kan hij enkele melodieën spelen op de piano, zoals Mary had a little lamb en Greensleeves. Hij is daar heel enthousiast over. Ook oefent hij zijn stembanden door samen, al dan niet zelf gecomponeerde liedjes van Carmen, te zingen.  Als hij nu naar muziek luistert, kan hij overigens meer instrumenten herkennen die gedurende het nummer passeren. Hij neuriet thuis de hele dag door als een vrolijk vogeltje. Kortom, één en al een blij en muzikaal kind sinds hij kennis heeft gemaakt met Carmen”.

Heidi, ukelele leerling:  “Carmen is naast een hele goede muziekdocent, wel een van de liefste en positieve mensen die ik ooit ontmoet heb. Met veel geduld, humor, liefdevolle aandacht en speelsheid leert ze me de beginselen van het ukelele-spelen. Ze stemt zich helemaal af op wie ze voor zich heeft en geeft je veel ruimte om dat te leren wat je wilt leren. Daarnaast probeert ze je ook uit te dagen om nieuwe dingen aan te gaan. Daardoor ga ik met enorm veel plezier naar haar toe!”